Monday, September 24, 2012

TIADA LAGI CINTA ..

Assalamualaikum .


hey guys. ha? okay rilek rilek. yess, memang title tu betul. theres no more between me and Leo. habis sudah kisah kami. yee ceq nak habaq mai ahh ni. :')


Bermulanya begini... actually that time kitaorang memang ada gaduh. but its normally happen. hmm. malas nak cerita pasal apa gaduh. hmm. then, 15SEPTEMBER2012, dia mintak break. aku taktahu apa silap aku. sumpah! aku kesal. sumpah aku kesal. aku sayang dia. cinta dia. tapi takpelah. mungkin memang dia bukan jodoh aku. semua tanya kenapa. jangan tanya aku. cuma ni lah kisah yang aku boleh cerita. bukan taknak bukak cerita. aku taktahu pangkal ceritanya. yang aku masih ingat, dia cakap aku dengan dia dah tak persefahaman. aku meraung, aku menangis, aku jatuh, saat tu aku rasa dunia tak adil sangat sangat. tapi sekarang, aku dah boleh terima kenyataan :')

sebab aku tahu, Tuhan maha adil. dia tahu apa yang terbaik untuk setiap umatnya. kan? so, from now, aku kena pandai berdiri atas kaki sendiri. terpaksa. aku lepaskan Leo tanpa kerelaan aku. hmm. takpelah. sekarang pun aku masih berkawan dengan semua orang. jangan pulak lepas ni ade je mulut mulut gatal nak cakap belakang. memang kene sat lg! :p ohh yaaa, one more thing, aku nak bagitahu, aku memang free hair. cuma ikut tempat dan keadaan lah. okay babe? aku free hair ke, aku ade orang lain lagi awal dari Leo ke, tu semua dah termaktub. aku dah takde airmata nak menangis lagi dah. cukuplah okay? yang penting, korang kena doakan yang terbaik untuk aku. :') nahh, ceq tepek satu gambaq naa :'D



hey there, NURULZANA.

No comments:

Post a Comment